Mobil: +45 5056 8881 | info@grandts.com

LIFE IS DIGITAL

Grandts.Media & Beyond by John Grandt

Hvad er Life Is Digital?

Self claimed Grafisk Designer John Grandt Velkommen til mit domæne.Dette domæne er for en stor dels vedkommende baseret på WordPress CMS,samt eksperimentale design oplæg og Adobe After Effects Video eksperimenter. Venligst giv mig feedback jeg ville blive glad for at høre fra dig.  Showcase af site versioner på domænet www.grandts.com fra 2011 & frem til 2018 – Denne frontend anvendes som Media Server, for at fremvise yderligere tilknyttede sub domain sider. Og udgør en stor del af mit Portfolio i samme ombæring. © 2008 – 2018 Grandts.Media & John Grandt, All rights reserved.

Life Is Digital er en anden form for udtryk det vil (håber jeg) være et sted med innovativt design, men også et websted, der i høj grad vil beskæftige sig med ord og billeder af både artistisk oprindelse samt berømte quotes. Du vil også opdage fotos og fotoarbejde på amatørplan i form af billeder fra og omkring Esbjerg Havn og byen Esbjerg. Jeg har altid været meget glad for kunst og kultur, og det har fået en noget mere fremtrædende rolle her, hvor jeg er i livet nu, uanset om det er avantgarde eller andre udtryksformer betyder disse ting personligt mere for mig end penge eller prestige. Jeg elsker også at lave mad. Og jeg roder ofte med mine egen kunstneriske elementer i software-programmer som Photoshop, Adobe After Effects med flere. Det næste store projekt bliver at gå i gang med fotografering ganske vist som amatør, men ikke desto mindre er det planen at komme i gang med dette.


Art & Clippings (kommer op), er de sider, hvor der vil blive tilføjet nyt når jeg finder noget jeg gerne vil dele med mine besøgende. Eller syntes jeg er værd for andre også at dele og det vil komme op når jeg har tiden til det.

 

Everyone rises to their level of incompetence. Laurence J. Peter, "The Peter Principle" American teacher and writer (1919 - 1988)

» I en organisation forfremmes enhver op til sit inkompetence niveau. «

Vi Er Esbjerg

Vi er Esbjerg 

Jeg håber du som bessøgende kan få lidt med dig herfra i form af inspiration til din egen hjemmeside. Eller måske blot like min side på Facebook, eller twitter. Det ville da absolut gøre mig glad som forfatter og ejer af domænet www.grandts.com - Hvis du vil like mine sider / domæne kan du gøre det med de social ikoner herfra siden.

If you tell the truth, you don’t have to remember anything.

Mark Twain
 


0

NYE PROJEKTER
Jeg har 3 nye Projekter på vej hvoraf den største har været opdatering af mit hoved domæne til dens nuværende form.

0

WEB & VIDEO PROJEKTER
Siden 2008 har grandts.com lavet ikke mindre end 236 projekter af forskellig art udelukkende til domænet www.grandts.com

0

Besøgende
Siden 2011 har over!!! 383.000 besøgt mit domæne www.grandts.com - Det er jeg da lidt stolt af.
Siden 2011 er du besøgende nummer: