Mobil: +45 5056 8881 | info@grandts.com

MISSION & VISION

Grandts.Media & Beyond by John Grandt

Mission & Vision

Mission

Min mission er at lave æstetisk design, der fungerer, og samtidig er nyskabende og ikke mindst æstetisk at se på for mine brugere. En bedre brugeroplevelse opnås ved at navigationen  er ganske let at gå til. Og samtidig kan du som bruger at finde den service eller tjenesteydelse, der bliver tilbudt. Det betyder, at man er nødt til at overveje, hvad og hvor man ønsker at placere sine ydelser. Og ikke mindst, hvordan man fremstiller dem på sine sider. Det er min mission, at du får det bedste ud af min hjemmeside uden at kompromittere kvaliteten af det der findes på siderne. Tænk altid responsivt design ind i dine sider.

Vision

Min vision er også at lave design som er anderledes og ikke mindst noget du helst ikke ser alle steder på nette. Samtidig skal det udtrykke de tanker og ideer som jeg har med at brande mit domænenavn mit produkt, service eller hvad det nu måtte være jeg ønsker at min hjemmeside skal udtrykke.

Ved at anvende den seneste teknologi inden for web design kan jeg ligeledes være med til at hjælpe mig godt på vej til at sikre min hjemmeside lever op til mit brand. Det er en af grunden til vælge et CSM System hvor jeg kan opdatere i Real Time, mens jeg skriver. Her er WordPress et rigtigt godt valg som CMS. Jeg bruger altid et professionelt theme som overholder WordPress Codex Standarder, hermed sikrer jeg at mit theme overholder alle krav ved nye opdateringer af WordPress CMS.
 

Everyone rises to their level of incompetence. Laurence J. Peter, "The Peter Principle" American teacher and writer (1919 - 1988)

» I en organisation forfremmes enhver op til sit inkompetence niveau. «

Life Is Digital

Webmaster & Ejer af blandt andet!

www.grandts.com | www.job2you.dk |design.grandts.com| www.joomlashop.dk

John Grandt Høstvej 7 6705

Esbjerg Ø Danmark
tlf. +45 50 56 88 81

support@grandts.com

If you tell the truth, you don’t have to remember anything.

Mark Twain
 


0

NYE PROJEKTER
Jeg har 5 nye Projekter på vej hvoraf den største er kontinentet og Landet Afrika.

0

WEB & VIDEO PROJEKTER
Siden 2008 har grandts.com lavet ikke mindre end 236 projekter af forskellig art udelukkende til domænet www.grandts.com

0

Besøgende
Siden 2011 har over!!! 380.000 besøgt mit domæne www.grandts.com - Det er jeg da lidt stolt af.