+45 5056 8881

MISSION & VISION

Grandts.Media & Beyond by John Grandt

Mission & Vision

Mission

Min mission er at lave æstetisk design, der fungerer, og samtidig er nyskabende og ikke mindst æstetisk at se på for dine brugere. En bedre brugeroplevelse opnås ved at navigationen  er ganske let at gå til. Og samtidig kan du som bruger at finde den vare eller tjenesteydelse, der bliver tilbudt. Det betyder, at du som virksomhed nødt til at overveje, hvad og hvor du ønsker at placere dine produkter. Og ikke mindst, hvordan man fremstiller dem på dine sider. Det er min mission, at du får det bedste ud af din hjemmeside uden at kompromittere kvaliteten af ​​dine sider. Tænk altid responsivt design ind i dine sider.

Vision

Min vision er at lave design som er anderledes og ikke mindst æstetisk. Samtidig skal det udtrykke de tanker og ideer som du har omkring at brande dit produkt, service eller hvad det nu måtte være du ønsker at din nye hjemmeside skal udtrykke.

Ved at anvende den seneste teknologi inden for web design kan jeg ligeledes være med til at hjælpe dig godt på vej til at sikre din hjemmeside lever op til dit brand. Du skal derfor vælge et CSM System hvor du kan opdatere i Real Time, mens du skriver. Her er WordPress et rigtigt godt valg som CMS. Du bør anvende et professionelt theme som overholder WordPress Codex Standarder, hermed sikrer du at dit theme overholder alle krav ved nye opdateringer af WordPress CMS.

 

Everyone rises to their level of incompetence. Laurence J. Peter, "The Peter Principle" American teacher and writer (1919 - 1988)

» I en organisation forfremmes enhver op til sit inkompetence niveau. «

Life Is Digital

Webmaster & Ejer af

www.grandts.com

John Grandt Høstvej 7 6705

Esbjerg Ø Danmark
tlf. 50 56 88 81

support@grandts.com

If you tell the truth, you don’t have to remember anything.

Mark Twain
 


0

NYE PROJEKTER
Jeg har 3 nye Projekter på vej hvoraf den største har været opdatering af mit hoved domæne til dens nuværende form.

0

WEB & VIDEO PROJEKTER
Siden 2008 har grandts.com lavet ikke mindre end 236 projekter af forskellig art udelukkende til domænet www.grandts.com

0

Besøgende
Siden 2011 har over!!! 380.000 besøgt mit domæne www.grandts.com - Det er jeg da lidt stolt af.
Siden 2011 er du besøgende nummer: