+45 50 56 88 81

Famous Quotes about Life

admin · juni 15, 2016 · Art, Qoutes · 0 kommentarer

Berømte qoutes om Livet

Hjælp  til med at fylde træet med berømte citater fra kendte og ukendte mennesker. Igen en Flash / html / xml projekt, som jeg troede var en god idé i sig selv, og derfor tog jeg det på siderne. Det er, hvad jeg synes er rigtig sjovt, når du kan finde disse sjove projekter at arbejde med, nødvendivis behøver det ikke være Flash andre scriptsprog kan også bruges,kunne også være HTML5 eller anden form for design, der giver mening og kan deles med brugerne.

Besøge de berømte citater om Livet på sitet: Send mig dine berømte citater, og jeg vil sætte dem ind i mit citat træ … ..

 

 

Quotes about Life

 

“If you tell the truth, you don’t have to remember anything.”
― Mark Twain

Skriv kommentar!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll Til Toppen